‘Gekuisigd’ erotiek

LECTURA POETICA Y LITERARIA EROTICA EN EL CONFESIONARIO DE UN MONASTERIO EN BELGICA, UN ACTO ARTISTICO DONDE ESTAN PRESENTE TEXTO DE ISABEL ALLENDE Y OTROS DESTACADOS AUTORES ...INICIATIVA PARA CONSIDERAR EN UNA CIUDAD LLENA DE IGLESIAS COMO LA SERENA EN PRO DE LA DIVERSIDAD Y LA TOLERANCIA.

Bubblicious daagt de kerk op speelse wijze uit. Het dringt letterlijk binnen met wat er nooit hoorde: erotiek.

Door te kiezen voor deze heilige ruimte als speelplek krijgen de erotische vertelselkes een pottenkijker: de man met de lange witte baard, ijverig met het wijsvingertje kijvend. De religieuze omgeving als decor waarin gedecolleteerde Maria’s blosjes op de wangen krijgen.

Gekuisigd’ is een afrodisiatische bouillabaisse van kortverhalen, gedichtjes, sprookjes, gerechtjes, volkswijsjes, ... Een bonte mix van auteurs zoals Anaïs Nin, Isabel Allende, Onogoro, D.A.F. de Sade, Louis Paul Boon, Guido Gezelle, ...

Erotiek die zich niet alleen van haar prikkelende, maar ook van haar poëtische én humoristische kant laat zien. Griet Desutter en Erik Bassier duiken samen de biechtstoel in. Ze maken van ‘Gekuisigd’ een onkuise theatervoorstelling.